Velež otputovao u Sjevernu Irsku

Rođeni idu po prolaz

Velež otputovao u Sjevernu Irsku

Midhat Šljivak

Fudbaleri Veleža otputovali su danas u Sjevernu Irsku gdje ih čeka revanš meč Konferencijske lige protiv Colerainea.

Rođeni su prvi meč koji je odigran na stadionu Grbavica dobili sa 2:1 i sa ogromnim ambicijama odlaze u Sjevernu Irsku da završe posao.

Oni su jutros krenuli ka destinaciji, a sa ekipom nije Obren Cvijanović koji se nije oporavio od povrede.

Prilikom dolaska u Lurgan izabranike Feđe Dudića očekuje službeni trening kada bi trener Rođenih trebao otkloniti i sve dileme oko prve postave.

"Mi smo specifična klapa. Na treningu pokušavamo da prevlada motivacija, da su igrači zadovoljni. I ja se trudim da to bude tako", rekao je jučer Feđa Dudić na posljednjem treningu i dodao je:

"Imamo odličnu atmosferu, ne pridodajemo previše važnosti utakmici koja slijedi, bez obzira koliko ona bila važna i što je to recimo evropska utakmica Veleža nakon 33 godine. Ne razmišljamo o nervozi. Prošli smo dosta toga, zreli smo, pokazivali smo u nekim ranijim utakmicama Premijer lige da imamo karakter", rekao je Feđa Dudić.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Susret Velež - Coleraine igra se sutra od 21 sat.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Mislim da su Irci kod kuće prejaki za Velez. Ako ne prime tricu dobro su prošli.
3 19
GiS
Sretno Rođeni!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti