Sezona okončana porazom od Veleža rezultatom 3:0

Uščuplić u jednoj rečenici objasnio trenutno stanje u FK Sarajevo

15

Komentari (15)

Husrefbeg22
Rezultati Uscuplica = katastrofa. Ispada sve u svemu da je najbolji trener u proteklom prvenstvu bio Sablic. Sada tek vidimo s kakvom je on ekipom osvajao bodove. Igrao je sa B ekipom (zbog odlazaka, povrjeda ili nedobijanja licenci i povrjeda). Uscuplic = O. Nije treneru posao da nam izvjestava utakmicu vec da pravi ekipu koja ce stvarati sanse i davati golove. Dok god bude bio Ahmetovic u napadu nikada gola dati necemo.
delta
Hajde malo opet plaćite, kriv vam sudija kao i sa juniorima sto placete a utakmica nije ni pocela za prvaka juniorske lige,šibicari jedni bolje i ne zasluzujete od ovog....
ratip irats
Sta misliš koliko ce gigovic sutra svirati penala i dat crvenih kartona juniorima FKS? Iskreno odgovori.
Mackintosh
torpedo se usralo
BH_PATRIOTA
@Mackintosh požuri onda da se najedeš, dok je friško. I zamotaj, pa ponesi da imaš i kod kuće.
rabodimis
@BH_PATRIOTA Nemojte njega ko Boga vas molim. On se toliko trudi a vazda glup ko ku*ac ispadne. Strah me da mu na zeludac ne udari. @Mackintosh kad se najedes fino dodji na crijevo, da zalijes.. ;)
PapaK
Dodje papak iz Travnika da polemise Saraj'vo i Zelju :)))) Pa navijaj za Iskru iz Bugojna, meDZede.
BH_PATRIOTA
@PapaK pa pogasili papci sve što se moglo pogasiti i sad bi da petlja svoje smrdljive ruke i po velikanima. A nije on Travnika očima vidio, osim kad siđe iz planine jednom u dva mjeseca.
ratip irats
Veceras si dosta kumovo porazu. Na početku se vidilo da ne ide palić i dupe, trošiš Nihada na beku, a lijevi bek sjedi na klupi. Kasnio si sa izmjenama. Doduse, na ovolike greške najstarijih nisi mogao uticati. Ako se misliš ovim poslom baviti polazi za te licence i prifati se posla.
Ajax11
Alo,za Pro Licencu moraš biti školovan ! Ko ovom izda Pro Licencu , tog treba Uefa i FIFA dozivotno kazniti!
pjanke.sa
Vala kad su mogli dat Mulalicu mogu i Uscuplicu!
NorthSide
Definitivno promašaj što se tiče izmjena i danas i u kupu loše skroz ali hajd nek je sezona ovako završila možda se sjete da istjeraju ove fudbalske promašaje što igraju pa da nova sezona bude kako treba.
PapaK
Pa Mulalic je za ovog Gvardijola.
pjanke.sa
@PapaK ne znam samo po kojim parametrima si to zakljucio?
rabodimis
Evo ga ko Grunf.. Duboko i u kost.. Bolje živa kukavica nego mrtvi heroj ! Jedna lasta ne čini proljeće, a kamoli dvije ! Tko izgubi dobitak, taj dobija gubitak ! Bolje herojski ustuknuti nego kukavički pobijediti ! PS TOO Dzeno.. duboko i siroko.. Ja konto Sokrat se ukazao kad ono nas Dzeno, spasitelj bez licence.. Rjesenje svih rjesenja.. Bravo !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.