Velež zasluženo poveo u derbiju

Sarajevo gubi

Velež zasluženo poveo u derbiju

Edmir Škorić

Velež i Sarajevo igraju posljednju utakmicu u 11. kolu Premijer lige BiH.

Nakon prvih 45 minuta duela u Gabeli, mreže su mirovale, ali je ekipa iz Mostara stigla do vodstva u nastavku, na neutralnom terenu.

Moglo bi se reći i potpuno zasluženo s obzirom na sve prikazano i bolji angažman ekipe Amara Osima.

U 57. minuti je Zajmović pogodio na povratnu loptu Dejanovića. Time je krunisana bolja igra Rođenih, koji su imali nekoliko dobrih prilika, naročito u prvom dijelu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo još ima priliku da izbjegne poraz, ali ako se to ne dogodi, biće to novi val nezadovoljstva na Koševu...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Bas me cudi da fk hadziduduk gubi. A moderan je trener. Igraci kazu trce na utakmicama. HAHAhahahhahahahaaha
2 3
SarajFK
Ali nema razloga za brigu. Na klupi je volovska glava, vrlo moderan trener koji je uveo novinu u BH fudbal a to je da vjerovali ili ne-igraci trce za vrijeme utakmice. A kad tome jos dodamo i velikog strucnjaka koji obnasa funkciju SD onda zaista nema razloga za brigu. Dovesce on pojacanja iz doboja kod kaknja. MIRVICU GLUPANE, ODLAZI JEBBO TE OTAC KREPALI!!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi