12

Komentari (12)

rabodimis
Predobro na tribinama, svaka cast !! Po ovom ku*cevom portalu i komentarima reklo bi se da ratujemo al popisa se kompletan stadion na njihove cinjenice.. Realnost vs internet jalijasi 2480:0.. minimalno..
Mackintosh
Ja kazem nk torpedo i njegova filijala, a raja negoduje. E pa raja hapis me za jaja
StarMoVe
Velež + Sarajevo BiH vječiti i najjači derbi Bosne i Hercegovine kad kažem to baš bukvalno mislim Bosna protiv Hercegovine. Svaka čast svima!
user1571956549
Malmi_Suomi
I kada MRZITELJI, OLOŠ kaže tj piše i provocira ovdje: RA i HZ se šatro vole i gotive?! Neeeeeeeee Istina je da se cijenimo i poštujemo. S jedne strane Mostar i mostarci, hercegovci a sa druge strane Sarajevo, sarajlije , bosanci koji čine Bosnu i Hercegovinu CJELOVITU PONOSNU ( kakva god da je NAŠA JE jer mi druge domovine NEMAMO i NE ŽELIMO. Naprijed Sarajevo , naprijed Velež
user1629380121
Aferim za jedne i druge ??
user1582456981
Ovo je prava publika, kad gosti skandiraju a domaci podrze to aplauzom, bez vulgarnosti i psovki je pravo navijanje
CrveniBar
Jos su na zapadnoj tribini bilini izmijesani i navijali svaki za svoje bez ikakvih ruznih rijeci i problema
user1613424508
Idemoooo rodjeniii
Medo-Brundo
Svaka utakmica derbi…
Zgembic
Istina za Vedrana!
HUNTER
Tako to rade velikani.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.