Velež savladao Olimpic, Gosto junak Rođenih

Rođeni slavili nakon preokreta

Velež savladao Olimpic, Gosto junak Rođenih

M. Maksimović

Po vjetrovitom i hladnom vremenu danas su prijateljski susret na pomoćnom terenu stadiona u Vrapčićima odigrali Velež i Olimpic.

Po okončanju susreta više razloga za zadovoljstvo imali su domaćini koji su preokretom došli do trijumfa rezultatom 2:1.

Ključni igrač bio je junior Samir Gosto koji je bio dvostruki strijelac. Prvo poluvrijeme pripalo je gostima iako je Velež od početka imao dominaciju. Najbolju priliku sredinom prvog dijela za Velež je propustio Denis Zvonić koji nije realizovao jedanaesterac.

Kazna je uslijedila u finišu kada je Karić pripremio sve za Pehara, a ovaj rutinski pogodio za vodstvo Olimpica. U drugom poluvremenu Velež je zaigrao  mnogo bolje nego u prvom, a plod takvog pristupa bila su dva pogotka koja su bila djelo mladog Goste.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će naredni pripremni meč odigrati već u utorak, a protivnik će ovog puta biti Vitez. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi