6

Komentari (6)

Samo_Realno
Hahaha...Ovaj novinar stavio sliku kada ovaj prima loptu a ne kada mu lopta odlazi od noge , ma Siroki je trebo zabiti jos taj 5-i gol i da uzme 3 boda ....Bravo siroki.
user1629648804
Široki je oštećen
antikomunist
Velez je DRASTICNO ostecen danas.Penal za Siroki koji NIJE bio jer je prekrsaj bio van 16, a i onaj prvi-pogledaj snimku pa ces vidjeti da je Bogdanovic uhvatio LOPYU a igrac Sirokog inscenirao penal.Velezovim igracima za ovo daju zute kartone i akzu"simuliranje" ali protiv Veløeza se svaki sudi kao penal.A ovaj gol je vise nego cist.Nemoj, cijenimo Siroki kao ekipu ejr su posteniji od HFSK Medjugorje. Ja licno cijenim i postujem Siroki i Posusje ali ove sto su i stadion ukrali-nikako ejr ims e steli kao Borcu. Nemoj biti nerealan,niste zasluzili bof ali sve cestitke.Nadam se da ce Siroki biti ISORED FHSK Medjugorje.
user1659354598
Amar Osim,covjek vise nikoga ne moze voditi on 3 gola u 2 navrata ne moze da sacuva...prevazidjen trener ,nista novo kod njega nema u zadnjih 10 godina,sve isto,samo pametuje,vise ga niko ne shvata ozbiljno i on poslije Veleza vise nece imati goga voditi jer ni jedna ozbiljna ekipa ga nece uzeti za trenera
siroki1991
Jesu u ovoj situaciji, ali su ostetili i Siroki kod gola Veleza za 1:0 cisto povlacenje , mogli ste i to objaviti!
rodjak
kakvo povlacenje,igrac Sirokog se naslono na Ovcinu ovaj se izmako i igrac Sirokog pao,uopste nije bilo povlacenja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti