12

Komentari (12)

celikze
Bravo rodzeni svaka cast....navijao sam za vas al nije se dalo...niste podobni...racunaj te kao da ste osvojili titulu...cijela sezona cista kao suza
Hornet9821
Ziza ultras na aparatima hahhhahahhh,upregnuo slobodu za premije,sikter !!!
C.Banks
Najbolji scenarij bi bio da idemo mi i Široki, a Svinjski nek nas gleda u Evropi
Reddevilsh
A bez izlaska u Evropu iduće sezone im ne gine borba za ostanak Ali ko ih je.e
user1579962154
Ne znam kako da opišem svoj osjećaj! Ne vjerujem da se desava ono o cemu smo do nedavno mogli samo sanjati! Htjeli nas ugasiti, htjeli nas uništiti , borili se da preživimo a sad se borimo za najveća priznanja u ovoj državi. Ljudi, da znate koliko je moje srce, da znate kako mi suze idu, iste suze koje sam pustio kad smo bili na dnu a sad su u drugu svrhu- onu najljepšu. Hvala Bogu, našoj upravi, našim igračima a i našim dušmanima koji su mislili da je nase vrijeme proslo, a ono tek agresivno dolazi. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
velez mo
Idemo sad po bodove u Kakanj,da ide Siroki u Evropu,Lentasi doviđenja
kurjak
@velez mo Baš mi je drago, sretno da bude u Evropi.
velez mo
kurjak,hvala brate danas ste bili korektni,pamtimo ovo
vence
nrat, sloboda se nije sklonila..i to je jedino fer. :)
starmac
DUŠMANI na aparatima.
unioni
Bravo rođenii
Sierra_Leone1946
IDEMO ROĐENIIII
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.