I pored očajnog terena vidjeli smo četiri gola

Remi Rođenih i Dobojlija u Gabeli: Bandić pokrao Velež

25

Komentari (25)

Sa071
Jel ovo sportsport.ba dosao tobe ili je Vico prestao plaćati tendenciozno pisanje?
user1629648804
Mepa
Ja ne znam sta mi samo kukamo ovde kao da nismo pptomci hrabrih vitezova i ljiljana. Zar cemo vise da trpimo da nas u nasoj drzavi jebu cetnici i ustase. Daj hajmo se vise dici istjerat sva ****a iz svih mogucih nivoa gdje se predstavlja Bosna. Predlazem da krenemo od fudbalskog saveza i sve cetnike i ustase ali nase hinje koje uzimaju pare a rade na unistavanju svega bosanskog idemo prebiti da ih rodjena mati ne prepozna!
user1651236300
Nikad vise netreba dozvolit da oni dodu na vlast,zato Nam se ovo i desava.
Fixa
Yebem li vam mamu jeste li svjesni da ovu ligu gleda citava drzava??
samac
Vico se i dalje sveti Hasicu i Veležu ko nevidi ćorav je pored svojih očiju.
Asam85
Pazite da vas za izjave ne kazni savez, **** mater svo-ju.
omer
Ja sam u ranijim komentarima ukazivao da je pristrasnost arbitara timovima iz tzv. RS zapravo cilj da Borac bude prvak i da nijedan tim iz tzv. RS ne ispadne iz lige. A jedini nacin da se stane u kraj ovoj srpskoj politici koja se duboko uvukla u bh fudbal je da se o svemu ovome detaljno obavjesti Uefa, a ukoliko je potrebno i da svih sest klubova iz FBiH prekine takmicenje dok se ovoj sudijskoj kradji u korist ekipa iz tzv. RS ne stane u kraj. A mislim da je Uefa jedina koja sve to mozeda rijesi.
Asam85
Apsolutno, ovako dalje ne ide, bolje nemati ligu nego je gledati ovakvu, mada to njima i jeste cilj.
Samo_Realno
Omere svih 6 klubova iz federacije , 3 iz republike srpske ???...pa liga nem broji 9 klubova , nisam ni znao , ko zna koliko ce ostati do kraja sezone :)
Mowzilla
Predati odma CAS-u, ako imalo pije vode, to sto kod uefa-a i fifa-e nije slucaj...
rodjeni95
Je li moguce da ovi iz ss.ba pisu da je neki sudija pokrao bosnjake.
rodjeni95
Upitnik pardon ????
StarMoVe
Sudiji sve prezime govori paše mu sa karakterom! Inače teren ni za krtolu sadit.. Forzza Velež!
GoonerKix
Ovo je sramota na kakvom se terenu igrala utakmica.
rodjak
pa kako moj Bandicu,sa ledja ga rukom izbaci Bajrica iz balanca po ovakvom terenu i najmanji dodir sa ledja te poremeti.Sve mi se cini da su i tebi slabe kocnice na autu **** se smaterom,prcio te Vico u pakas
Samo_Realno
CCC.... ovi hoce nekog od Hercegovaca da istjeraju , previse 6 klubova iz Hercegovine ., pola lige, a mogu svi stati u 2 vagona , :)
rodjak
eto Leotar je iz Hercegovine ,svakako su slabi a jos nemaju ni reflektore
omer
I Leotar je iz Hercegovine, ali njega niko ne pokusava istjerati. Naprotiv, arbitri se trude da Leotar spase od ispadanja iz lige. Zar je moguce da to ne primjecujes?
bazaorao
Svaka čast Vico. A ovi naši uhljupi nek se i dalje s tobom dogovaraju oko ličnih malih interesa misleći da će tako napredovati. Kad klubovi shvate da je opći interes na prvom mjestu, onda će početi i pojedinačno napredovati. Do tada Vico deri ih.
yugopo
Posadit psenicu,sad je teren pripremljen,nista Bez Dobre pripreme! Poslat sudiju kuci ovako isprskanog nije bolje ni zasluzio.
veliki73
Mamu j.bo svoju,ovo je jadno ko nsm sudi
Starigrad01
Ma đaba se nerviramo.Dok je srpski savez na vlasti ovo će se događati.Ništa se tu neće promjeniti.Jedino nam je čekati da im istekne mandat.Sve je ovo da ti se fudbal zgadi.Fuuuuuj
user1605368976
J e me mu sjeme škutorsko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.