Poznati sastavi za duel u Gabeli: Osim napravio nekoliko izmjena

Velež dočekuje Slogu

Poznati sastavi za duel u Gabeli: Osim napravio nekoliko izmjena

H. Zilić

Prvi duel 19. kola Premijer lige BiH igra se u Gabeli. Od 13 sati Velež će dočekati Slogu iz Doboja, tako da će ova dva tima prvi zaključiti obaveze ove jeseni u prvenstvu.

Velež traži tri boda s kojim bi otišli na mirnu zimsku pauzu i lagano posložili stvari za eventualan napad na Evropu u drugoj polusezoni.

Što se tiče Dobojlija, očekuje ih borba za opstanak i sigurno bi svaki pozitivan rezultat danas za njih bio od velikog značaja.

Nema sumnje da nas očekuje jedna uzbudljiva utakmica, ali problem bi moglo biti kišovito vrijeme koje vlada u našoj zemlji pa je pitanje i kakav će teren biti na stadionu u Gabeli.

Poznati su sastavi za današnji susret:

VELEŽ: Bogdanović, Zvonić, Bajrić, Zeljković, Anđušić, Ovčina, Haskić, Blagojević, Vehabović, Kvakić, Dejanović.

SLOGA: Trako, Zajić, Popara, Đorić, Stevanović, Šaula, Kujundžić, Basrak, Stapić, Ristić, Milanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao što vidimo Amar Osim treber Veleža napravio je nekoliko izmjena pa ćemo u prvoj postavi gledati neke od fudbalera koji su većinom ulazili u igru sa klupe za rezervne fudbalere.

Glavni sudija meča je Antoni Bandić iz Gruda, pomoćnici su Josip Čolić sa Kupresa, Aleksandar Smiljanić iz Laktaša, dok je četvrti sudija Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasko.Tz
Komotno se vaterpol moze igrati...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi