Pogledajte kako nakon 45 minuta igre izgleda teren u Modriči
Treba čestitati igračima obje ekipe i za jednu smislenu akciju koju i ako naprave na ovakvom terenu.

Sve gori i gori uslovi za igru

Pogledajte kako nakon 45 minuta igre izgleda teren u Modriči

E. Ganibegović, foto: E. Oštraković

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovina u Modriči je Sloga domaćin Veležu. Utakmica je prvobitno prolongirana za pola sata dok se pripremio teren, koji je nakon 45 minuta u sve lošijem stanju. 

Posljednju od četiri utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine večeras u Modriči igraju dobojska Sloga i Velež.

Utakmica je prvobitni bila zakazana za 18:30, no organizatorima je trebalo još pola sata da teren osposobe za igru, pa je meč počeo u 19 sati.

Nakon što je očišćen snijeg s travnjaka stadiona u Modriči, isti je vidno oštećen i uslovi za igru su jako loši, kako jednoj, tako i drugoj ekipi.

Kako utakmica odmiče teren je u sve lošijem stanju. Mučno je ovo i za gledati, a kako li je tek igračima koji po ovome moraju da igraju.

Po ovakvom terenu sve taktike i eventualne uigrane akcije s treninga padaju u vodu i samo improvizacija može dovesti do prilike ili gola.

Oglasi

U kakvom se trenutno teren stanju nalazi najbolje će vam pokazati fotografije iz gore priložene fotogalerije.

Nakon prvih 45 minuta rezultat na semaforu je 0:0. Gosti su imali više pokušaja, ali po ovakvom terenu se jednostavno skoro ništa smisleno ne može napraviti.

Domaći su tražili i penal već na startu utakmice, no glavni sudija je samo odmahnuo rukom. Veliki peh za goste u 30. minuti kada je teren zbog povrede morao napustiti Halilović, a zamijenio ga je Anđušić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Sloga: Trako, Nikolić, Popara, Đorić, Stevanović, Baranov, Krstovski, Šaula, Lalić, Starčević, Perković.

FK Velež: Bogadnović, Zeljković, Hrkač, Šikalo, Haskić, Sijamija, Hasanović, Halilović (od 30. Anđušić), Vehabović, Dejanović, Domić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senad035
J...li su mu znanje, stvarno kakvih debila ima, da ciste traktorom, ejjj ne ide mi nikako u glavu, i ovo veceras i juce grbavica
4 0
Horor.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi