Velež spreman za FK Borac: "Ko dobije šansu sigurno će dati maksimum"

Meč se igra sutra od 15 sati

Velež spreman za FK Borac: "Ko dobije šansu sigurno će dati maksimum"

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža otputovali su u Banja Luku gdje će sutra odmjeriti snage sa FK Borac.

Rođeni su slavili u dva meča nastavka sezone, protiv Željezničara 2:0, a zatim u Kupu BiH protiv NK Široki Brijeg 4:0.

I sutra od 15 sati nadaju se pozitivnom rezultatu, iako će biti oslabljeni neigranjem Radovca, Zajmovića, Ovčine i Hasanovića.

“Oslabljeni putujemo, četiri igrača će nedostajati, ali nikada nisam kukao, niti ću sada. Momci koji dobiju šansu će sigurno dati maksimum. Očekujem dobru utakmicu, neka pobijedi bolji, neka pobijedi fudbal. Krenut će i neki mlađi igrači, Šikalo će po prvi put biti u ekipi. Borac je dobro ušao u prvenstvo, dvije pobjede kao i mi“, kazao je šef struke Mostaraca Feđa Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nermin Haskić se već na početku nastavka sezone pokazao kao veliko pojačanje za Rođene.

“Krenulo je dobro, imao sam dugu pauzu pa sam se pribojavao kako će to izgledati. Nastavio sam niz iz prijateljskih utakmica, stvaramo dosta šansi, a prezadovoljan sam kako je izgledala ekipa. Nismo primili nijedan pogodak, visoko napadamo... U Banja Luku idemo zadržati osjećaj iz zadnje utakmice gdje smo bili dominantni“, jasan je bio Haskić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

desteka
Spreman za poraz,sve sto bude ispod dva razlike,smatam poraz Borca!
0 8
Mostarac94
Sretno Rodjeni protiv sudija i saveza
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi