"Mulića izvučemo iz naftalina, o Georgijeviću govore ružne stvari, Haskić nam je trebao"

Trener Veleža o napadačima

"Mulića izvučemo iz naftalina, o Georgijeviću govore ružne stvari, Haskić nam je trebao"

Admin Čaušević

Velež je proljetni dio sezone započeo sjajno. Upisane su dvije pobjede bez primljenog gola.

Ako je neki igrač obilježio uvodna dva meča onda je to Nermin Haskić koji je uspio postići četiri gola.

U trijumfu nad Željezničarom (2:0) je bio dvostruki strijelac, dok je i "rezervaciji" polufinala Kupa u dva navrata zatresao mrežu Širokog Brijega (4:0).

Na pressici poslije utakmice Dudić je govorio o napadačima Rođenih otkako je on stigao na klupu prije dvije i pol godine.

"Nekako pogodimo s napadačima. Otkako sam ja tu bio tu Nusmir Fajić koji je jedan od najboljih u historiji naše lige, onda smo Fejsala Mulića izvukli iz naftalina, pa smo ga doveli, oživjeli i prodali, pa i Dejan Georgijević, neki su govorili i ružne stvari, ali sigurno momak koji je puno dao", rekao je Dudić.

Posebno se dotakao Haskića i njegovog načina igre pošto mu treba jako malo da postigne gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Haskić je tip igrača koji nam je bio potreban u prvoj polusezoni. Vidjelo se protiv Željezničara šta je Haskić. Kada ekipa igra loše, iz neke dvije ekipe zabijete dva gola."

Naredni ispit za Haskića i Velež je najteži do sada. Mostarce u nedjelju čeka teško i zahtjevno gostovanje Borcu koji je također proljetni dio sezone počeo s dvije pobjede.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Haskic je bomba
4 2
Gr0hot
A stopera vec tri ipo godine ne mozemo naci?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi