Velež starta sutra, prvi rival FK Željezničar

Rahimić proziva sutra u 17 sati

Velež starta sutra, prvi rival FK Željezničar

S. Mlaćo

Ekipa Veleža, predvođena šefom stručnog štaba Ibrom Rahimićem, zvanično će pripreme za narednu sezonu početi u ponedjeljak, 25.06.2018. godine.

Pripreme će početi prozivkom koju će obaviti Rahimić u 17 sati na Stadionu Rođeni, zajedno sa svojim pomoćnicima Kodrom, Melherom i Trnovcem, a potom će Rođeni odraditi i prvi trening.

"Prva sedmica će se iskoristiti za testiranje igrača, ljekarske preglede, kao i pripremu muskulature za jače napore koji će doći u narednom periodu. Također, prva sedmica će biti iskorištena kao testna za igrače koji će biti na probi. Rođeni će trenirati u Mostaru sve do 08.07.2018. godine, a prva prijateljska utakmica planirana je za 05.07. protiv Željezničara. Utakmica koja će Plavima poslužiti kao generalna proba pred utakmicu u okviru Evropske lige protiv JK Narva Trans iz Estonije. U narednom periodu će se definisati mjesto i satnica igranja utakmice", istakli su iz FK Velež

Na dan 09.07.2018. godine Rođeni odlaze odlazi u Fojnicu, gdje će provesti sedam dana. U tom periodu odigrat će se prijateljske utakmice sa Slobodom (10.07 ), i najvjerovatnije sa Mladosti DK, 14.ili 15.07. nakon te utakmice, Rođeni se vraćaju u Mostar, gdje nastavljaju sa pripremama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Narednih sedam dana ekipa će raditi na glavnom terenu Stadiona Rođeni, a u planu imaju i odigrati prijateljsku utakmicu u srijedu, 18.07. Protivnik će se definisati u narednom periodu. Nakon toga, za vikend opet putuju u Fojnicu.

"Odlazak u Fojnicu će biti iskorišten da se u međuvremenu odigra turnir u organizaciji Famosa, u Hrasnici, 21. i 22.07.2018. godine. Također, dok je ekipa u Fojnici, planirana je utakmica 25.07., a protivnik će se definisati u narednom periodu. Pri povratku iz Fojnice, ekipa će nastupiti na turniru u Župći, 28. i 29.07., nakon čega se ekipa vraća u Mostar", dodali su iz mostarskog prvoligaša.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi