FK Velež danas dobija novo pojačanje
Vehabović u duelu protiv Iskre (broj 10, žuti dres)

Vehabović pojačava Rođene

FK Velež danas dobija novo pojačanje

S. Mlaćo

FK Velež je angažovao novo pojačanje za novu sezonu Prve lige FBiH. Naime, saradnju sa Mostarcima dogovorio je sada već bivši član Bratstva Edo Vehabović.

Vehabović je u protekloj sezoni za Bratstvo upisao 24 nastupa uz jedan pogodak, ali očigledno osvojio struku Veleža te je saradnja dogovorena.

Osim Bratstva, Vehabović je nosio i dres juniora Olimpika te Branitelja iz Mostara.

Saradnja između Veleža i Vehabovića će biti ozvaničena danas.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će u novoj sezoni biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto i povratak u premijerligaško društvo, a do sada su Rođene pojačali Denis Biševac i Nusmir Fajić, dok su saradnju produžili Behram, Ćosić, Lucas i Dario.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi