Velež u Bihaću bez Vasića i Alikadića, vraća se Doljančić

Rođeni žele tri boda protiv Jedinstva

Velež u Bihaću bez Vasića i Alikadića, vraća se Doljančić

S. Mlaćo

U posljednjem kolu prvog dijela sezone Prve lige Federacije BiH nogometaši Veleža u goste će bihaćkom Jedinstvu. 

Nekada su dueli ova dva timova na stadione privlačili više hiljada navijača, ali to su vremena kojih se samo možemo prisjećati.

Stvari su sada puno drugačije. Jedinstvo je posljednjeplasirana ekipa na tabeli, proživljava teške dane, dok je Velež sedmoplasirana ekipa sa veoma malim šansama da se uključi u borbu za vrh tabele.

Ipak, Rođeni se ne predaju. vjeruju da sa tri boda u Bihaću mogu se dodatno primaći timovima iz vrha, a radosna vijest za trenera Ibru Rahimića je povratak u tim Minela Doljančića, ali i Elmira Kuduzovića koji je imao malih problema tokom sedmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će u Bihać bez Vasića i Alikadića koji imaju po tri žuta kartona, a meč se igra u subotu sa početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi