46

Komentari (46)

tbra
Dok kad cemo sutiti i gledati ovu lakrdiju od strane vice i njegovih sudija u vidu gigovica i ovog klosara petrovica? Danas crveni za siroki u 30. minuti najnormalnije, pa onda bodovi za velez i kartoniranje svakog igraca koji je bio pred suspenziju za iducu utakmicu. OTVORENI KRIMINAL! I ovako kroz citavu sezonu, fuj!!!
Hamic14
Svaka cast Velez ? U narednom periodu da Jo’s bolje pocnete da igrate i da izborite evropu ponovo Idemo ludo idemo jako!
kurjak
Sad počela nova taktika, nećemo čekati zadnja dva tri kola pa da osiguramo Borcu izlazak u Evropu.Odmah na početku tako i treba,danas tri boda,za sljedeće kolo sudije su se isto danas pobrinule da Borac uzme tri boda.
Hamic14
Svaka cast za Velez ? U narednom periodu Abda Jo’s bolje da igrate pa da opet izborite evropu !
plavac1987
Željo prvo podero velez,drugo izjednaceno.Sudija je bio slab cist crveni nije dao al nema veze navikli smo na nase sudije.Sa ŽELJO jos jace na derbiju.VOLIM TE ŽELJO!!!
Chesa
Pun pogodak ovo sa Haskicem. Svaka čast za ovo pojačanje.
starmac
Željo bio bolji ali i mi smo dosta puta bili bolji pa gubili.A Mulalić je pravi seljak narkoman!
VelikiMislilac
Kada dobijes na slabiju igru, pa jos 2:0 moras biti prezadovoljan. Željo dobar, biće ovo dobro. Preteska utakmica za sudit, puno simuliranja, puno pritiska na sudiju. Sabanovic djonom Radovca u stomak, sudija svira obicni faul, bez kartona i ovaj se zali ko da je penal za Velez svirao. A Sto Mulalic isprepada reportera, nije znao postaviti pitanje od šoka. Hahahahha
*p!p!t@*
Ha ha ha haskić
erminnnn
Bravo rodjeni **** te male plave
Ajax11
Koji blam je sebi Zeljo napravio ovog papka staviti kao trenera -boze dragi kakvo ulićarsko ponašanje pred mikrofonom
kurjak
Ovo je stvarno providno.Kulturno te sudije unište sa kartonima.Treba sa sudijama oštro,udarati na svakom koraku.
FighterIXI
Tri godine vas čekamo čmarići. Ništa nismo zaboravili. Ništa nismo oprostili. Dobro došli u Republiku Srpsku!
PlavoBijeli1921
Pogriješio si portal,nije ti ovo klix majmune
HUNTER
Od Une do Drine, od Save do mora, to je Bosna i Hercegovina. Popišam ti se na republiku šumsku i na pokenjam na onu orlušinu i obrišem pakaš trobojkom. I kako ti je rekao plavobijeli (moj rival sa Grbavice, ali ipak drag), mrš na klix.
VELEZ
Zeljo je vazda bio…i vazda BIT CE samo ZELJA za ono što VELEŽ jest!!!!
Everton
Hahahahhaahahahhahahahahahahahahah kako si smijesan i glup
Nele.
Bogu plakat komentar, cuj zelja hahaha...
epson
E moji Bošnjaci pa vidite li sta nam rade, isto ceka Sarajevo u Trebinju
Nele.
Velezu sudija oprosti karton koji bi znacio crveni a nama jedva doceka da ga da i to zbog simuliranja. Ocigledno Željo je moro izgubit u Mostaru da Velez uzme 3 boda a onda im podjeljeno kamara kartona i cetvorica ne mogu igrat protiv Borca. Smijurija teska.
VelikiMislilac
@Nele. I ne svira ocigledno igranje rukom, penal za Velež. Realno Željo bolji, agresivniji, sudjenje bilo gresaka na obje str.al bila preteska utakmica za sudit... cijelo drugo zeljini igraci pritisak na sudiju i bacanje po terenu.
Roodjeniiiiii
A penal i ruka zeljinog igraca, i drugi zuti. Budite objektivni trebali ste h prvom poluvremenu imat igraca manje...
zizu82
Oooooo....pa sta ima Nedzade Hamzicu vrli analiticaru
VelikiMislilac
@RAJablanica Najobjektivniji komentar. Dvije greske sudije za cijelu utakmicu. Ovo sto igraci rade niko ne komentarise. To se baca, to skici ko da mu je otpala noga, deranje, pritisak na sudiju, nimalo fer pleja.
Hadzija123
A sto valja ovaj sudija Borcu **** i Zelju i Velez,dzaba Velezu pobjeda kada idu Borcu bez 5 prvotimaca smijeno.
rabodimis
Nije dzaba, zato su pobijedili ovu utakmicu.. 3 za 3, zeljo je samo alat u vicinim rukama.. bolje im je da se ugledaju na dzemila i musiju.. malo kleknu i eto bodova..
user1644923168
HAJMOOO ROĐENIIIIIII
user1640613707
Vicini bojovnici krenuli sa kartonizacijom
Iziksaudvicu
Katastrofalno suđenje. Gura vico svoje, veležu 4 igrača ne igraju protic borca, Želji dijeli kartone ni na šta, i čudimo se onda što nam je 3 hiljade maksimalna posjeta i što smo 177 liga na svijetu
Mostarac94
Ma bravoo petrovicuuu 7 zutih fino ti to ocisti pred mec u bananaluci, pogino i ti i oni zabari sto se vracaju iz lištice… Forza Velez
Tuzla_1987
Kartone samo obezbjedjenje na stadionu nije dobilo…
ragge
Haskic pravi golgeter
Hz1987SA
Svaka čast Velež, nek ste zgazili NEJAČ SA ŠUGAVICE !
user1571956549
Mamu ti zgazim pa onda sekicu....
rasuloo
@Hz1987SA vijetnamac, yebem li ti seku u usta
epson
@Hz1987SA pogino sutra na ulazu u Mostar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti