Memić: Zaslužili smo danas tri boda jer smo imali bolje šanse od Veleža

Trener Željezničara nakon meča

Memić: Zaslužili smo danas tri boda jer smo imali bolje šanse od Veleža

Endin Čaušević

Velež i Željezničar remizirali su danas u Mostaru odigravši 2:2 u okviru 30. kola Premijer lige BiH.

Velež je prvi poveo na meču kada je Georgijević u 15. minuti pogodio za 1:0. Međutim, samo devet minuta kasnije gosti su poravnali na 1:1 golom Milićevića.

Željezničar je do potpunog preokreta stigao u 37. minuti kada je Juričić uspio da savlada Bogdanovića i pogodi za 2:1.

Međutim, Velež je do kraja utakmice uspio da dođe do remija i jednog boda. U finišu meča Rođeni su poravnali rezultat, a pogodak za konačnih 2:2 postigao je Ovčina.

Nakon utakmice svoj komentar za Moja TV dao je i trener gostujućeg tima Almir Memić.

"Mislim da je realan rezultat. Velež je možda danas malo više bio pod pritiskom nego mi. Mi smo već odavno pod pritiskom. Mislim da smo zaslužili danas tri boda jer smo imali bolje šanse od Veleža. Na kraju je ipak fudbal pobijedio", rekao je Memić i osvrnuo se na meč protiv Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno je da ćemo biti tvrd orah svih protivnicima. Ovaj bod puno znači, ali pobjeda bi puno značila više pred meč protiv Borca jer bismo dobili na samopouzdanju, ali šta je tu je".

Podsjećamo, Memić je danas predvodio ekipu Željezničara s klupe jer je klub potvrdio da Blaž Slišković neće biti s ekipom zbog porodičnih problema.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milozadrago
HNK skretnicar.. vazda ste igrali za hrvate i srbe a vamo se predstavljate kao neke patriote. izbacili ste slobodu da bi ostavili leotara sad isto zelite da karate veleza da bi vas bratski klub iz listice otisao u europu. fuj smetljari jos vas vise mrzim.
16 15
NorthSide
Sram da vas bude što ste protiv Veleža ginuli, ne očekuje niko tek tako da pustiš tekmu al vi ste baš zapeli junački, još krenuli ležat po terenu u nadoknadi. Sramota.
10 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi