17

Komentari (17)

SLS11
Ovo "velika greska"??...Vidi se Causevicu da ti nikad sutnuo lopte nisi.....
amkobr
loša komunikacija sa golmanom, ovaj gol ide na dušu i golmanu.
kenan225
kolasinac igrac utakmice da nije napravio grešku ko je gledao utakmicu zna da nijedan napad arsenala nije isao po desnoj strani
ELmo Nihad Okanovic
Da. Kolas usao u 16 m po lijevoj vise puta..trebao je bar 2 put oprobat gadjat vrh lijevog ugla...steta.
Dela
Novinara i g..... koje naslađivanje zbog greške... Fuj Ne daj se Sejo
casimiro
Sta je ovdje toliko kardinalno?kako vas nije stid naslova?jedva docekate da pljujete mamu vam novinarsku.Najvece ste zlo.
Novibroj
I ako je gresku napravio bio je dobar . Posle toga za 10 min je napravio 2 cista gola . A nije samo kolasinac , utakmice je bila intenzna bez lijepog Fudbala . Objektivno gledano bolji Tim je bio Arsenal .
mesut10
Fantastičnom okršaju? Vidjeli 2:2 i na osnovu toga ste to napisali. Navijač sam Arsenala, ali jako slaba utakmica. Vidjelo se koliko fali Xhaka na sredini, bilo je vrlo nesigurnosti večeras. Očekivao sam pobjedu Arsenala nakon Tottenhama, ali sta je tu je, idemo dalje!!!
zaki84
I onda as Nasi pitaju sto nema Kolasinca... bratko sto si igro igro si... ako dobijes priliku u kupu budi zahvalan....
mesut10
Jesi gledao kako je čovjek igrao zadnje tri utakmice? Napravio je grešku, pa sta, svakome se desi. Al nemoj pisat na osnovu naslova, prati malo fudbal.
pogba69
Da si gledao utakmicu ne bi tako govorio, Kolašinac bio mašina čitav meč razvalio na lijevoj strani, 3-4 ekstra prilike namjestio. Navijam za United al realno govorim da je ubio malog Dalota. Kolašinac je najbolji lijevi bek kojeg je BiH ikad imala. Zato se poklopi jer komentar ti nema veze sa životom
mesut10
To su mediji, nisu ništa napisali o tome kakvoj formi igra Kolasinac zadnjih par utakmica, al bitno je napisat kad pogriješi. I onda ovakvi samo pišu na osnovu naslova.
Novibroj
Jesi ti gledo utakmicu ??? Utakmica je bila puna greski i sa jedne i sa druge strane. Pogba dobio 15 min 2. Puta loptu dirno. Kolasinac je dobar bio posle tog malog kiksa ko lav se vratio . Za 10 min upitio 2 ciste lopte de gea skida nemoguce , a i de gea napravio kardinalnu gresku , ti bi de geu na klupu jelde, sta pricas ti samo procitas naslov izgleda i odma komentar.
Secerko
Kakav mentol, pa ne vjerujem. Pa ti si druze papcina prve klase. Nemoj komentarisati vise, idi hrani ribice ili sta vec vi idioti radite
Edin Merlin
United katastrofa!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.