Velika kriza u Gabeli: Premijer liga sve dalje, ko će platiti ceh?

Gagro blizu odlaska?

Velika kriza u Gabeli: Premijer liga sve dalje, ko će platiti ceh?

S. Mlaćo

GOŠK je ponovo razočarao svoje navijače. Gabeljani su danas pred svojim navijačima remizirali sa Bratstvom (1:1), te propustili priliku da se dodatno približe ekipi Olimpika koja je jučer upisala poraz u Kaknju.

Momčad iz Gabele sada zaostaje pet bodova, a malobrojni navijači su nakon meča uz skandiranje 'skinite dresove', jasno iskazali svoje nezadovoljstvo.

Kritike svakako idu i na račun Uprave kluba koja nije odradila kvalitetan prelazni rok, čak naprotiv, što pokazuju i sami rezultati. 

Na meti kritika je i trener Nenad Gagro koji su pojedini navijači posuli vodom nakon današnjeg meča, te je veliko pitanje da li će Gagro uopšte dočekati derbi sa Olimpikom u narednom kolu kao šef struke.

Eventualni poraz u Sarajevu značio bi gotovo sigurno kraj nadanja u GOŠK-u da se mogu vratiti u Premijer ligu.

Iako GOŠK od početka sezone igra veoma loše, prije svega bezidejno, čelnici kluba to nisu željeli prihvatiti, što im se na kraju i odbilo o glavu. Išli su pravcem koji im je nakon 12. kola donio tek četvrtu poziciju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Samo šest pobjeda i po tri remija i poraza previše je za tim koji je najavio povratak u elitni rang bh. nogometa.

Ko će na kraju platiti ceh, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi