Velika promjena: Nekadašnji prvak BiH ima novi grb

Promijenjene klupske boje

Velika promjena: Nekadašnji prvak BiH ima novi grb

Fudbalski klub Modriča, nekadašnji šampion Bosne i Hercegovine, predstavio je novi identitet kluba.

Budući da kompanija Modriča Maxima više ne ulaže u ovaj kolektiv, u Modriči su odlučili da osvježe grb i klupske boje koja dosta odudaraju od dosadašnjih.

Plavo-žuti grb Modriče je tako otišao u prošlost i u budućnosti će biti u bojama zastave Republike Srpske, a pravo je pitanje kako će simpatizeri ovog nekadašnjeg premijerligaša doživjeti promjene.

Današnja realnost Modriče, koja je u prošlosti također osvojila Kup BiH i igrala evropska takmičenja, je trećerazredno društvo. Klub se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske i poslije prvog dijela sezone se nalazi na vodećoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Promo

Top Komentari

prsatidado
Sve u đikanistanu se izmjenjuje u ovu francuzku trobojku
21 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi