Icardi večeras proslavlja lijep jubilej u dresu Intera
Argentinac je član Intera od 2013. godine i od tada je postigao preko 100 golova u dresu ovog kluba.

Odigrat će 200. meč

Icardi večeras proslavlja lijep jubilej u dresu Intera

Najbolji fudbaler Intera Mauro Icardi večeras će proslaviti vrlo lijep jubilej.

Iako ima samo 25 godina, Icardija večeras čeka jubilarni 200. meč za Nerazzurre.

Podsjetimo, Inter igra protiv PSV-a u Ligi šampiona susret 6. kola grupne faze, a osim jubileja za Icardija, klub bi mogao proslaviti i plasman u osminu finala ovog takmičenja.

Inter trenutno ima jednak broj bodova kao Tottenham na tabeli, ali Pijetlovi imaju bolji međusobni duel. Ipak, prednost za Inter je ta što Tottenham gostuje Barceloni i u slučaju da ne pobijedi, a Inter savlada PSV Nerazzurri će u osminu finala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Icardi je u dosadašnjem dijelu karijere za Inter postigao čak 118 golova i ako ovako nastavi pitanje je gdje će se zaustaviti u narednim godinama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi