Velikani engleskog nogometa izabrali svoje favorite

Koga to Shearer smatra favoritom?

Velikani engleskog nogometa izabrali svoje favorite

Eldar Ganibegović

Svi pravi ljubitelji nogometa, prije svega engleske Premier lige, znaju da ona počinje ovog vikenda, naravno svi imamo svoje favorite, tako i mnogi bivši igrači kao i analitičari Premier lige.

Ovo je pravi period kada se počinje pričati o favoritima, a neki velikani engleskog nogometa su se jasno izjasnili.

Svoje favorite su iznijeli Steven Gerrard, Frank Lampard, Glenn Hoddle i Alan Shearer.

Gerrard smatra da će Manchester City osvojiti titulu, dok će na drugoj poziciji završiti Liverpool, a zatim Manchester United i Chelsea.

Lampard je mišljenja da će Chelsea odbraniti titulu, a da će drugo mjesto pripasti Manchester Cityju, dok će treća biti ekipa Manchester United, te kako će Tottenham biti četvrti.

Hoodle kao glavnog favorita stavlja ekipu sa Etihada, zatim slijede Chelsea, Manchester United, dok će se za četvrtu poziciju boriti Tottenham i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Shearer tvrdi kako će se borba za titulu voditi između dva Manchestera i kaže kako Arsenal i Chelsea treba da još rade na pojačanjima, kako bi bili konkurentniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi