15

Komentari (15)

Adnanos
Trebao mu Ibra da. to skonta
pjanke_1
Torcida
Ibrahimovic nula od covjeka !!!!
Apsolutno si u pravu Torcida, Ibrahimovicu kao fudbaleru svaka cast ali kao covjek Ibrahimovic je velika nula, svakome onome kome je Sinisa Mihajlovic prijatelj ie nikakav covjek, jer Sinisi Mihajlovicu je veliki idol Arkan ratni zlocinac i ratni profiter, a ovi koji su protiv tvoje izjave znaci da su takodje su velike nule i u isto vrijeme vijerovatno ljubitelji Arakana, zalosno je da Ibri ne smeta sto je Mihalovicu idol Arkan.
NKZ1922
**** te arkan, koga boli ***** za nekakvim arkanom
****te tebe Arkan NKZ1922, znaci tebi je okay kog god se divi bilo kojem ratnom zlocincu, sto znaci i ti bi bio veliki prijatelj Sinise Mihajovicu kad bi mogao i ako Sinisa javno izjavljuje da mu je Arkan bio veliki prijatelj i u isto vrijeme i veliki idol, eto uzivaj budalo jedna i odvrni radio do daske i slusaj Cecu Raznjatovic.
kiklop
Oba ljudsko smece, posebno ovaj g...o..v..n..a..r od trenera, sa fasistickim shvatanjima
Shik
Za niansu je vise prijatelj sa Maldiniem. Za niansu vise kesu otvorili. Za niansu odabra Milan.
Honduras
evo ja imam 100 prijatelja i nijedan nece da mi posudi hiljadu maraka sta cu sad.
K79
Traži dvije možda ti neko i da šta znaš Haha haha
Rajvosa2019
Mogao si sutra samnom na baustelu, dnevnica 40 marona - vrece cementa 50 kg - malo da ti proradi cirkulacija - za zdrav duh i zdravo tijelo / mjesec sljake i imas 1000 meda
nijepoznat
jer su kokuzi kao ti a Covjek nikad nemoze imati 100 prijateja mozes imati jednog dva parava prijatelja ostalu su poznanici
Honduras
Adnanos
nedaju ni oni hahaha
Honduras
@Rajvosa2019 nisi ti jarane vidio bauštele ni na televiziji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.