Juve za Bosanca mora izdvojiti pet miliona eura, čeka se odluka rukovodstva
Trenutno je na posudbi u redovima Stare dame

Jakupović pred transferom karijere

Juve za Bosanca mora izdvojiti pet miliona eura, čeka se odluka rukovodstva

Midhat Šljivak

Torinski Juventus bi u svom napadu naredne sezone mogao imati fudbalera iz Bosne i Hercegovine, ali za to moraju platiti pet miliona eura.

Mladi 20-godišnji napadač Arnel Jakupović ovu sezonu je proveo na posudbi iz Empolija u mladom timu Stare dame i Juve će imati šansu da ga otkupi ovog ljeta.

Cijena koju je Empoli postavio je pet miliona eura. Rukovodstvo Stare dame se još uvijek nije dalo konačan odgovor u vezi potencijalnog transfera, ali postoji mogućnost da Jakupović na kraju potpiše za prvaka Italije.

Sa druge strane i Empoli bi rado vidio ovog fudbalera u svojim redovima. Imaju velika očekivanja od njega i vjeruju da bi bio dodatna snaga za ekipu koja se vratila u Seriju A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Konačna odluka o Jakupoviću desiće se u narednim danima. Juventus ima sve u svojim rukama i njihova riječ će biti zadnja.

Jakupović je mladi reprezentativac Austrije, ali je izrazio želju da u budućnosti nastupa pod zastavom Bosne i Hercegovine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti