Veliki januarski transfer Real Madrida sve je bliži realizaciji
(Foto: EPA)

Spursi će prodati Eriksena

Veliki januarski transfer Real Madrida sve je bliži realizaciji

M. Šljivak

Madridski Real ni ove sezone ne blista.

Nakon katastrofalne prošle sezone mnogi su očekivali da će Kraljevi ove sezone biti mnogo bolji, ali tim Zinedinea Zidanea igra sa dosta promjena u formi i nikako ne blista.

Zidane je zato odlučio tražiti dodatna pojačanja za januarski prelazni rok, a kako tvrdi Marca, gotovo je izvjesno da će novi član Reala postati danski fudbaler Christian Eriksen.

Ovom 27-godišnjem fudbaleru ugovor sa Tottenhamom ističena kraju sezone, pa je prvi čovjek londonskog kluba Daniel Levy naredio njegovu prodaju u januaru.

Real se prvi javio. Spremni su ga dovesti, određeni koraci su već napravljeni i prema navodima Marce, izvjesno je da bi Eriksen mogao postati novi igrač Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pregovori sa samim fudbalerom počet će sa prvim danom nove godine i nema dileme da bi Eriksen donio novu dimenziju u igru tima iz Madrida.

Eriksen je od 2013. godine član Spursa, a odigrao je 277 utakmica za ovaj klub i postigao je 66 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Glupani, kad igrač uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora, ima pravo da pregovara s kim hoće. Zaboli Eriksena šta Levy poruči, Danac od januara sam odlučuje. Bolje da sačeka ljeto i uzme ogromnu svotu love samo za potpis.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi