34

Komentari (34)

Bit ce gusto bit ce 0:2
Ponistit komplet prvenstvo jer nema Borcu u Europu onako.
Div iz šehera
Titula je kod kuće
BobPaisley
...u pravu je covjek 100%...tako bogate zemlje poput Francuske,Belgije ili Holandije nisu u stanju obezbijediti uslove za nastavak takmicenja,a da ova nasa divlja plemena to urade...bolje je nista ne rizikovati i zakljuciti sezonu prema sadasnjem stanju na tabeli...svakako bi Sarajevo uzelo titulu sa 10-15 bodova prednosti,ovako ce biti samo 3 boda razlike pa Zeljovci mogu reci da im je malo falilo :D
E.Car
Zar te nije sramota, 8 komada smo vam uvalimo u 2 utakmice, pobucamo vas ko papir a vi mislite da ste zaslužili titulu 11 kola prije kraja.
GigantMostarski
E.Car
nikokovac
Alene smradu jedan,
BN78
I ja kao mnogi ovdje bi volili,da se prvenstvo nastavi,ali od toga izgleda nema ništa,a razloga je mnogo.Evo kritikujemo Šereanića,ali ne može mu se osporiti da je rekao jednu pravu rečenicu koju parafraziram,,koliko je uloženo novca za testiranja u ligama u zemljama u okruženju,a to je osnova da bi se igralo,a šta ulaže naš savez,koji očekuje da to klunovi riješe kako ne bi nešto para njima falilo,drugo,pokazalo se koliko su naši klubovi truba po pitanju finansija,jer čini mi se da će se prvenstvo nastaviti i u Albaniji,a Crna Gora je za ovu našu ligu svemirski brod baš zbog klubova,treće klubovi su nam pilićarski,umjesto da složno kažu igramo i kraj,izvače se na gluposti,misleći na Sarajevo,Zrinjski ,Borac, zbog titula i Evrope,a i ove još gore od njih Zvijezdu,Mladost,Sloboda,Čelik,da na guzove ostanu u ligi,a svi su kratkovidi. Sljedeće pitanje je kako će te igrati iduću sezonu ili neku Evropu ako ne možete to sada organizovati,ovdje pričamo o nečemu za dva tri mjeseca?A kako ćete igrati ako tada bude korone,a svi drižugi će u regiji igrati,jer znaju kako ,jer taj problem sada rešavaju,a kod nas sve nojevi koji zabijaju glavu u pijesak.
hzsg
Jedina ispravna i realna odluka s obzirom na situaciju, epidemiološku, tehničku i finansisjku. Pozz i da je bogdo više Šeranića u ovoj državi.
magistar
Borac je bio jasan zeljeli su titulu na terenu ali struka ne dozvoljava fudbal dok virus ne prodje.
BN78
A,gdje će to frajeri igrati Evropu za dva mjeseca,tada će kao biti sve u redu,ma daj,ali nije samo Borac u pitanju,ima tu i pitara i ovih zrinjevaca.Kako će početi iduće prvenstvo,sada će moći mnogi reči ,ako nisu jednaki uslovi na svim stadionima ,mi nećemo.
Asam85
Ako se ova sezona prekine, a znajući koliko ste nesposobi, a pritom spominjete Francusku, Holandiju i Belgiju, kako mislite odpočeti slijedeću sezonu i osigurati sve što sada niste sposobni. Rezime je taj da se ovdje sport više ne vraća ni u dalekoj budućnosti.
BN78
Bravo,ovo je pravo pitanje,svi to pitanje u regiji sada riješavaju,a ono je lakmus papir,za pičetak naredne sezone,a kod nas ni tada neće znati kako organizovati.
balunv
To je se davno znalo,što ne mogu na terenu mogu za stolom dobiti
FighterIXI
Kako Zrinjski kao devetoplasirana ekipa izbori Evropu iz PL?
FighterIXI
Pa Borac se juče oglasio po pitanju nastavka prvenstva. Borac je za! Mada ako se Borac plasira u Evropu neće biti nezasluženo posebno uzimajući u obzir da je zbog tog istog saveza FK Borac ostajao i bez lige i bez Evrope. I to više puta. Ovim najviše dobija Čelik, opet, jer neće biti ispadanja iz lige. Iduće sezone 14 klubova. Krupa i Olimpik ulaze.
milivoje
Celik nema licencu
elvirbaljic
Borac se oglasi....normalno da ce se oglasiti, a sa ovim smradom se utalili da ne dozvoli.
FighterIXI
Dakle, potvrđuješ da bez FSRS nema ni N/FSBiH ili bez RS nema BiH. Slažem se!
Nikoizniceg
Ne druže, potvrđuje da smo svi zajedno BiH, dragi naš bosanče...
MLADOST
Bez RS nema BiH sa RS u BiH, ali BiH u svakom slučaju ima. Nema RS bez BiH. Slažeš li se sad? Slago' il ne, tako ti je.
Uranija
Evo ja se slažem sa tobom ali kad već imaš želju za ispravnim pisanjem riječi onda ide (slag’o iz riječi slagao i il’ iz riječi ili)
Incognito
Providna prica, jadno!!
milivoje
Šta ti je ****** iz snsd-a
elvirbaljic
Poserem i tebe i borac i dodika...Smradovi
szlaja
Hahhaha pa mater ti ****m.. javni prijevoz radi. Sta ces ako tu utvrdis slučaj. Koliko osoba onda u izolaciju?
PlavaPorodica
Yebem borac yebem banja luku!!!
manijaci_____
NA ULICI STE SATRO UBICE A NA ULICI BANJALUCKE CURICE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.