11

Komentari (11)

vanja8
A sto je strah zavladao ovom nasom BiH,od Fudbalske kažnjenicke ekspedicije...Hahahaahahaha E moji...Kad bi ovakav gogant zavisio od jednog fudbalera... Samo paloma maramice pored sebe i brisite suzice....Uskoro smo kod vas,a tad nije Boga mi dobro...
Analiticar
Sezona nije ni pocela a u FKS vec su pocele husrefove i menadzerske mutne radnje.
Edin Merlin
@Analiticar Uredu,analiticar,neka si nam rekao !
Rizzle84
Jebo ti Husref mamu
Analiticar
Pretpostavljam da su ovakvi komentari normalna pojava na ovom cetnickom portalu pa cu ti odgovoriti na slican nacin. husref musemic je vec jebao i jos uvjek jebe mamu glupim navijacima Sarajeva a to cete tek vidjeti.
VelaHavle
Analiticaru, jbo ti Hisref mater
Analiticar
husref trenutno jebe matere glupim navijacima Sarajeva koji ne vide sta im radi. Ali uskoro ce progldati, samo mislim da ce tad biti kasno.
redbull
I ova vijest treba da mi se salje u notifikacijama. De malo uozbiljite se.
hdhdui
Prepali se odmah al dzaba im sve zrinjski je sampion
velez mo
PIDRO BRZ OPORAVAK,SARAJEVO SAMPION,HAJMO PITARI
Dule Savic
Bolje staviti jos jednog golmana nego ovog bekica aka. 1 centarsut za 4 sezone iz 2367 pokusaja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.