Veliki posao za Crvenu zvezdu: Borjan ostaje do kraja karijere

Potvrdio Zvezdan Terzić

Veliki posao za Crvenu zvezdu: Borjan ostaje do kraja karijere

Iako se prethodnih sedmica šuškalo kako bi Milan Borjan nakon sjajnih nastupa u Crvenoj zvezdi mogao napustiti beogradski klub, od odlaska definitivno neće biti ništa.

Pouzdani čuvar mreže je na stolu imao nekoliko ponuda, međutim najveću dilemu u karijeri okončao je tako što je odlučio potpisati novi ugovor koji ističe u ljeto, prema kojem će dres Crvene zvezde nositi sve do 2023. godine.

Potvrdio je to i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

"Razgovarali smo sa Borjanom i sve je dogovoreno, ostaje u Crvenoj zvezdi još četiri i pol godine. Ugovor će biti potpisan čim se vratimo u Beograd. Borjan će završiti karijeru u Crvenoj zvezdi", rekao je Terzić, a prenio sajt crveno-bijelih.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ove sezone Borjan je za Crvenu zvezdu branio na 15 ligaških utakmica na kojima j e primio 10 pogodaka, a posebno se istakao na međunarodnoj sceni.

Nove ugovore sa Crvenom zvezdom još su, podsjetimo, potpisali Milan Pavkov, Filip Stojković i Vujadin Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi