Nekada bio na pragu Sarajeva, a sada odlazi u Englesku?

Ima tri ponude

Nekada bio na pragu Sarajeva, a sada odlazi u Englesku?

U ljeto 2014. godine na pragu transfera u FK Sarajevo bio je sadašnji golman Crvene zvezde Milan Borjan. Sa bh. klubom ovaj kanadski reprezentativac je bio sve dogovorio, međutim cijeli posao se izjalovio u posljednji čas, pa je Borjan umjesto u Sarajevo otišao u Ludogorec.

U međuvremenu Borjan je još oblačio dresove Radničkog iz Niša, Korone Kielce, da bi potom došao u Crvenu zvezdu s kojom je u protekloj sezoni napravio fantastičan uspjeh. Odlična sezona nije prošla nezapaženo, a kako javlja ugledni Sky Sports, naredna stanica u karijeri ovog iskusnog golmana bi mogla biti Engleska.

Dobro upućeni Sky Sports piše kako Borjana u svojim redovima žele vidjeti West Bromwich Albion, Swansea i Bristol City, a ukoliko pristane na selidbu, jedan od engleskih klubova će morati i izdvojiti određenu sumu novca s obzirom golman Crvene zvezde ima važeći ugovor.

Najozbiljniji kupac je navodno Swansea. Klub iz Velsa je ostao bez dosadašnjeg čuvara mreže Lukasza Fabianskog koji je prodan West Hamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi