Veliki problemi za Mourinha pred Chelsea

Duel na Stamford Bridgeu

Veliki problemi za Mourinha pred Chelsea

Midhat Šljivak

Ekipa Manchester Uniteda gostovaće večeras Chelseaju u utakmici četvrtfinala engleskog FA Kupa.

Biće to povratak Josea Mourinha na Stamford Bridge, ovog puta kao menadžera Manchester Uniteda, a Posebni u ovaj značajan meč ulazi s mnogo problema.

Četvorica fudbalera Crvenih đavola neće igrati večeras. Pored suspendovanog Zlatana Ibrahimovića, portugalski stručnjak neće moći računati na gotovo kompletnu napadačku liniju.

Meč zbog povreda propuštaju Wayne Rooney, Anthony Martial, dok je mladi Marcus Rashford bolestan i tim s Old Trafforda će imati mnogo problema u napadačkom dijelu svog tima.

Biće zanimljivo vidjeti šta će Mourinho učiniti. Vjerovatno će neko od veznjaka uskočiti na poziciju lažne devetke, pa će Chelsea u ovom duelu biti veliki favorit za pobjedu.

Meč FA Kupa igra se večeras od 20:45 na Stamford Bridgeu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi