Veliki Ronaldo prijatelju čestitao rođendan i poručio: "Ti si najbolji s kojim sam igrao"

Otkrio sve dileme

Veliki Ronaldo prijatelju čestitao rođendan i poručio: "Ti si najbolji s kojim sam igrao"

E. Škorić

Veliki broj velikih igrača igrao je s Ronaldom, ali Brazilac je danas otkrio ko je najbolji s kojim je dijelio svlačionicu.

Ronaldo je igrao za velike klubove kao što su Barcelona, Inter, Real Madrid i Milan, ali je generalno i kroz nastupe u Brazilu imao priliku da igra uz bok s najvećim nogometnim majstorima.

Nije Il fenomeno često govorio o tome ko je najbolji s kojim je igrao, ali danas je, čestitajući mu rođendan, otkrio da je to Zinedine Zidane, s kkojim je 2002. godine zaigrao u Realu.

"Ti si najbolji s kojim sam ikada igrao", napisao je Ronaldo čestitavši slavnom Francuzu rođendan na Instagramu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBxttakHFuS/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Mele
Dobar jeste svakako, ali Ronaldinjo ti je bolji saigrac sigurno. Ako mislis samo na klupski fudbal. onda si donekle i u pravu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi