Veliki transfer u najavi: Juventus za najboljeg igrača Liverpoola daje Dybalu i 50 miliona eura!
Juventus na ljeto želi dovesti igrača Liverpola, a za njega su spremni dati jednu od najvećih zvijezda u klubu, te na sve to 50 miliona eura.

Konačnu riječ ima Liverpool

Veliki transfer u najavi: Juventus za najboljeg igrača Liverpoola daje Dybalu i 50 miliona eura!

E. Oštraković

Čini se kako se narednog ljeta sprema nekoliko velikih transfera, a najveći bi mogao biti razmjena koju navodno spremaju Juventus i Liverpool.

U Juventusu žele da pronađu igrača koji može igrati oba krila, a čini se kako je izbor pao na igrača Liverpoola, Mohameda Salaha.

Prema pisanju većine medija u Italiji, u Juventusu su spremni za Salaha ponuditi Paula Dybalu. Juventus bi osim Dybale Liverpoolu platio 50 miliona eura, ali pitanje je da li će Liverpool tako lako pustiti Salaha.

U ovoj sezoni Salah je postigao 20 golova u 41 utakmici, dok je Dybala postigao pet golova u 35 odigranih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

mer12
Juve nikada ovo uradio ne bi ,Salah nema dobru sezonu pa hoce da ga se rijese odmah...samo izmisljalju Eng. mediji i izazivaju smutnju
0 3
Balans
Što vas to sikira? Svako će za svoje odgovart! I majmun je Božiji, nezaboravite!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi