Veliko nevrijeme odgodilo meč La Lige

Odložen meč Deportiva i Betisa

Veliko nevrijeme odgodilo meč La Lige

Midhat Šljivak

Deportivo i Betis trebali su večeras otvoriti 21. kolo španske La Lige, ali je meč zbog velikog nevremena odgodila meč.

Sinoć je špansku oblast Galiciju pogodila jaka oluja praćena kišom i nevjerovatnom jačinom vjetra, a struktura stadiona Riazor nije izdržala velike nalete vjetra i krov je znatno oštećen.

Dijelovi krovne strukture završili su na okolnim ulicama i na terenu, a rukovodstvo grada odlučilo je da meč Deportiva i Betisa bude odložen.

Čelni ljudi La Lige trenutno pregovaraju sa timovima o novom terminu odigravanja meča. Ono što je sigurno je to da ovog vikenda meč neće biti odigran zbog velikih oštećenja, a ekipa Betisa će se vratiti kući u narednih nekoliko sati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Deportivo je trenutno na 16. poziciji u prvenstvu sa 19 osvojenih bodova, dok je tim iz Seville tri pozicije ispred sa četiri boda više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi