Veliko pojačanje stiglo u Rim na ljekarske preglede

Pedro nova akvizicija Rome

Veliko pojačanje stiglo u Rim na ljekarske preglede

Endin Čaušević

Španski fudbaler Pedro Rodriguez napustio je Chelsea na kraju ove sezone, te će karijeru nastaviti u Italiji.

Pedro je u dresu kluba iz Londona proveo prethodnih pet godina, ali je odlučio da napusti Stamford Bridge nakon što mu je istekao ugovor. No, ovaj 33-godišnjak je ekspresno pronašao novi klub.

Naime, Pedro je odlučio karijeru nastaviti u italijanskoj Seriji A u dresu Rome s kojom će u narednim danima potpisati ugovor.

Pedro je doputovao jutros u Rim, a danas bi trebao odraditi ljekarske preglede u trening kampu Vučice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očekuje se da će Španac potpisati trogodišnji ugovor.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ma dobra politika, prodajte ad Kluiverta i Cekgiza, uzmite 50 miliona i uzivajte, hebem gazde i direktore, dovedi 33 g igraca, prodaj sve sto valja. Dzeksone, bjezi u Inter i Juventus , ligu prvaka da igras jos koju tekmu...
4 0
Shik
Cudni su kupuju istrosene igrace. Taj je toliko presao damu treba motor mjenjeti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi