Veliko slavlje u kući Benjamina Tatara

Fudbaler Sarajeva dobio sina

Veliko slavlje u kući Benjamina Tatara

Prvotimac FK Sarajevo Benjamin Tatar ovih dana ima mnogo razloga za slavlje.

Nakon što je sa dva pogotka bio junak u pobjedi nad Borcem (2:0), pravo slavlje u porodici Tatar uslijedilo je tek danas kada je njegova supruga na svijet donijela sina.

Vijest o prinovi objavilo je Sarajevo na svojoj zvaničnoj stranici, uputivši najiskrenije čestitke porodici Tatar.

"Danas je Bordo porodica dobila novog člana. Naš Benjo je dobio sina", stoji, između ostalog, u objavi aktuelnog prvaka naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ispod objave su se, naravno, mogli vidjeti komentari i čestitke brojnih navijača.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samo_Realan
neka mashAllah, nek je živo i zdravo hiljadu godina, da Bog da bio najbolji fudbaler i igrao za Želju haha, šala mala sve najbolje
5 2
Armin29
Da bude ziv i zdrav dugo godina...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi