Veljko Cvijetinović ostaje na klupi Drine iz Zvornika

Održana sjednica Uprave

Veljko Cvijetinović ostaje na klupi Drine iz Zvornika

S. Mlaćo

Jučer je održaana prva sjednica novoizabrane Uprave FK Drina Zvornik, člana Prve lige RS, prenosi zvornicki.ba.

Nedavno je za novog predsjednika Drine izabran Mićo Jevtić, a sada je Uprava kluba dala puno povjerenje dosadašnjem šefu stručnog štaba Veljku Cvijetinoviću koji je u protekloj sezoni napravio najbolji rezultat od kako se Drina takmiči u Prvoj ligi RS.

Drina je prvi dio sezone završila na četvrtom mjestu sa 33 osvojena boda, dva manje od Zvijezde 09 i četiri od jesenjeg prvaka Rudara iz Prijedora.

Cvijetinović će u narednim danima predložiti i svoje pomoćnike, a promjena će biti i u omladinskom pogonu tima iz Zvornika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije