Velkoski: Zbog ove divne publike nadam se da će Velež izboriti Premijer ligu

Kapetan i strijelac oduševljen atmosferom na stadionu Rođeni

Velkoski: Zbog ove divne publike nadam se da će Velež izboriti Premijer ligu

Kapiten Sarajeva i strijelac pogotka koji je Sarajevo odveo u osminu finala Kupa Krste Velkoski za SportSport.ba je dao svoje viđenje za Sarajevo iznimno teškog susreta. Pohvalio je Velkoski sjajnu atmosferu na stadionu ali mu nije bilo lako na mostarskoj sparini.

"Zaista teška utakmica po teškom i sparnom vremenu. U prvo poluvrijeme smo ušli u nekakvom grču, a siguran sam da je tome kumovalo ovo teško vrijeme".

"Ipak, iskusno smo stvorili par prilika, ja sam uspio zabiti gol i na sreću, to je bilo dovoljno za prolaz. To nam je bio cilj, proći i ne potrošiti se previše jer nas u prvenstvu čekaju zaista jake utakmice" - govori Velkoski.

Kakav dojam je ostavio Velež na vas?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Jako sam iznenađen razinom igre koju su danas prikazali, vidi se da nisu uzalud na čelu Federalne lige. Nadam se da će i zbog ove divne publike, ove atmosfere i na kraju krajeva svoje kvalitete od iduće sezone Velež igrati Premijer ligu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grga
Krajnije seljacka publika koja je prije par sezona komsijama psovala sve Sarajevsko da ne spominjem da su komunjare koje i dan danas obozavaju diktatora titu i taj režim sto je i sasvim logicno buduci da su tada imali tek koliko toliko uspjeha kao klub, danas su mizerija u drugoj ligi pa neka tako i ostane
17 97

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi