Vermaelen na meti Lazija

Rimska ekipa želi odbramenog igrača Barcelone

Vermaelen na meti Lazija

Endin Čaušević

Čelnici Lazija danas su potvrdili da će u zimskom prelaznom roku pokušati dovesti odbrambenog igrača Barcelone Thomasa Vermaelena.

Barcelona je prije nekoliko dana saopštila da će u januaru klub napustiti nekoliko fudbalera, a među njima je i Thomas Vermaelen. 30-godišnji Belgijanac u Barcu je stigao pred početak prošle sezone iz Arsenala za 20 miliona eura, ali je zbog učestalih povreda upisao samo 12 nastupa.

Correre dello Sport piše da je Lazio zainteresovan da dovede odbrambenog fudbalera Barcelone u svoje redove. Čelnici rimskog kluba već su kontaktirali katalonski klub i uskoro bi mogao biti postignut dogovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Barcelona za Vermaelena tražio oko pet miliona eura, što je drastično manje nego što su ga oni platili Arsenalu u ljeto 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi