Vernes Selimović novo pojačanje Metalleghea

Potvrđeno za SportSport.ba

Vernes Selimović novo pojačanje Metalleghea

Samir Mlaćo

Nakon jučerašnje prozivke nogometaši novog premijerligaša Metalleghe BSI iz Jajca na svom Mračaju nastavili su sa pripremama za novu sezonu.

Pred popularnim Kraljevima je period u kojem će pokušati što bolje spremiti i uigrati se za Ligu 12 u kojoj žele biti respektabilan rival za sve protivnike te ni u kojem slučaju ne žele samo jednu sezonu „plesati“ u najjačem rangu našeg nogometa.

Šef stručnog štaba Nermin Bašić sa ambicioznom upravom kluba radi na dovođenju nekoliko igrača, a nakon što su saradnju sa ovim klubom dogovorili Emir Plakalo i Sulejman Smajić, isto je učinio i još jedan bivši fudbaler Željezničara.

Radi se o iskusnom Vernesu Selimoviću (33) koji je u našoj zemlji osim Željezničara, bio i član Jedinstva iz Bihaća, Zrinjskog te  zeničkog Čelika odakle i dolazi u Jajce.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz NK Metalleghe BSI su nam potvrdili da je sa Selimovićem dogovorena jednogodišnja saradnja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti