Juventus se dva puta vraćao, ali je na kraju kiksao kod Verone
FOTO: EPA

Utakmica Serie A

Juventus se dva puta vraćao, ali je na kraju kiksao kod Verone

Esmer Oštraković

Fudbaleri Verone i Juventusa podijelili su bodove u utakmici 25. kola Serie A. Konačan rezultat utakmice bio je 2:2.

Već u 11. minuti domaći tim dolazi do prednosti i to nakon spektakularnog gola kojeg je postigao Folorunsho.

Nakon jednog kornera lopta se odbila do igrača Verone koji je postigao gol za pamćenje.

Do poravnanja Juventus dolazi golom sa bijele tačke. Odgovornost je preuzeo Vlahović i bio je siguran, a igrala se 28. minuta utakmice.

Verona do novog vodstva stiže u 52. minuti kada je Noslin matirao golmana Juventusa, ali njihova radost nije trajala dugo.

Samo tri minute kasnije Rabiot je postigao gol i vratio je stvari na početak, ali do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata.

Oglasi

Praktično su do kraja utakmice viđene još dvije prave prilike i to po jedna na obje strane.

Prvo je Lazović u 65. minuti imao sjajnu priliku, ali nije uspio da postigne gol i da donese treće vodstvo svojoj ekipi na ovom susretu.

Četiri minute nakon toga u šansi je bio Vlahović, ali njegov udarac glavom otišao je malo preko gola domaće ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon ovog kiksa Juventus bi sada mogao pasti na treće mjesto ukoliko Milan ostvari pobjedu u svojoj utakmici. Osim toga, ako Inter slavi, onda može povećati prednost nad timom iz Torina.

Sa druge strane ekipa Verone nalazi se na 18. mjestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova i nastavljaju svoju borbu za opstanak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi