Verona odredila cijenu Albancu za kojim ludi Evropa

Ima samo 20 godina

Verona odredila cijenu Albancu za kojim ludi Evropa

E. Škorić

Defanzivac Verone Marash Kumbulla (20) na meti je mnogih klubova, a sada je njegov klub odredio cijenu po kojoj može da ode.

Član Serije A svjestan je da u svojim redovima ima "kapitalca", a 20-godišnji defanzivac na meti je Leipziga, PSG-a, Evertona, Tottenhama, Eintrachtra, Lazija, Fiorentine, Manchester Uniteda, Napolija, Intera i Chelseaja...

Svi oni morat će, ako žele Kumbullu, platiti Veroni 25 miliona eura.

"Njegova je vrijednost više od toga. Govorimo o velikom stoperu koji je imao izvanrednu sezonu, posebno za svoju dob. Imat će puno ponuda na stolu, ali rano je govoriti o brojkama. Čast nam je što smo razvili takvog igrača kroz našu omladinsku akademiju", kazao je direktor kluba Tony D'Amico za Sky Sport Italiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kumbulla je u Seriji A do prekida sezone odigrao 18 utakmica i postigao je jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi