Verratti: Spreman sam, ovo je najvažnijih 90 minuta u historiji kluba

PSG u nedjelju protiv Bayerna

Verratti: Spreman sam, ovo je najvažnijih 90 minuta u historiji kluba

Edmir Škorić

Italijanski reprezentativac Marco Verratti stavio se treneru Thomasu Tuchelu na raspolaganje za nedjeljno finale.

PSG igra svoje prvo finale Lige prvaka i to protiv ove sezone nezaustavljivog Bayerna. Probat će Neymar, Mbappe i društvo da naprave ono što u Ligi prvaka ove sezone nije uspio ni Tottenham, Barcelona, Napoli, Lyon, Chelsea...

Sve redom su gubili utakmice od njemačkog prvaka, ali PSG vjeruje da može da se okruni titulom evropskog prvaka.

Dobra stvar za trenera Tuchela je povratak povrijeđenih i kartoniranih igrača, a između ostalih za finale je spreman i Verratti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Spreman sam da igram u nedjelju, ali na treneru je da odluči hoću li igrati. Ovo je najvažnijih 90 minuta u historiji kluba", kazao je Verratti, itekako svjestan važnosti utakmice.

Top Komentari

Mele
Zar Neymar nije kaznjen zbog dresa ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi