Veselinović samo lakše povrijeđen

Ofanzivac Želje pauzira pet dana

Veselinović samo lakše povrijeđen

Prvotimac Željezničara Mladen Veselinović primoran je pauzirati nekoliko dana, saopštio je sarajevski klub.

Veselinović je u proteklom meču protiv Širokog Brijega (3:0) zadobio povredu, zbog čega je igru morao napustiti već u 38. minuti, a srećom po Željezničar, neće morati dugo pauzirati.

Nakon medicinskih pregleda utvrđeno je kako je 25-godišnji Veselinović istegnuo list desne noge, a oporavak će, kako su saopštili iz sarajevskog premijerligaša, trajati pet dana.

Budući da slijedi reprezentativna pauza, Veselinović će spremno dočekati naredno kolo, tačnije utakmicu protiv Radnika koja se igra 15. septembra na stadionu Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, Veselinović je ove sezone u bh. prvenstvu odigrao osam utakmica za Željezničar i pritom je upisao dvije asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi