Veziri otišli na pauzu, prozivka 19. januara

Igračima isplaćene sve obaveze

Veziri otišli na pauzu, prozivka 19. januara

S. Mlaćo

Današnjim zajedničkim ručkom sa čelnicima i stručnim štabom nogometaši Travnika otišli su na zasluženu zimsku pauzu.

Veziri su nakon 15 odigranih kola na drugom mjestu sa samo bodom zaostatka za vodećom Bosnom i uvjereni su da će se upravo oni pitati o prvom mjestu koje donosi plasman u Premijer ligu.

"Prozivka je zakazana za 19. januar naredne godine, a igrači imaju rok do 15.12. da se izjasne ko želi napustiti klub. Dovest ćemo ciljano tri-četiri igrača na deficitarnim pozicijama", kazao je za SportSport.ba trener u stručnom štabu Vezira Feđa Dudić.

Zanimljivo da kao nikada ranije igrači Travnika nisu na odmor otišli praznih džepova.

"Nakon današnjeg druženja svi igrači su otišli zadovoljni kući, klub je sve isplatio i nema prema njima nijedne marke duga. To je svakako prava rijetkost u BiH, pogotovo u Prvoj ligi Federacije", dodao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovu informaciju potvrdili su nam i sami nogometaši ovog kluba, te definitivno čelnici Vezira zaslužuje sve pohvale. Ukoliko ovako nastave i u narednom periodu, nema sumnje da će povratak u premijerligaško društvo biti neminovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi