U Travniku razočarani: Nisu nam dali da nešto napravimo

Veziri nakon remija u Orašju ostali na drugom mjestu

U Travniku razočarani: Nisu nam dali da nešto napravimo

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika u posljednjem kolu prvog dijela sezone u Orašju se remizirali sa istoimenim domaćinom u duelu bez pogodaka, pa Veziri na zimsku pauzu odlaze sa drugog mjesta.

 Iako nisu uspjeli ostvariti pobjedu koja bi im donijela jesenju titulu u timu sa Pirote nisu nezadovoljni zbog toga, ali jesu suđenjem glavnog sudije Mirze Kazlagića i njegovih pomoćnika u današnjem duelu.

"Bila je to dobra utakmica, dvije dobre ekipe, ali mislim da ono čega smo se pribojavali to se i desilo. Nisu nam dali da napravimo nešto i mi nismo bez razloga sumnjali, te upozoravali uoči samog susreta i tražili sudije iz Premijer lige", kazao je za SportSport.ba razočarani trener Travnika Osmo Bajrić.

Iskusni stručnjak vjeruje da bez obzira na drugo mjesto, već u narednoj sezoni Premijer liga ponovo dolazi u Travnik.

"Mi imamo najbolju, najhomogeniju i najkompaktniju ekipu. Imali smo loš start, ali pokušati ćemo se u pauzi pojačati sa 2-3 igrača sa kojima ćemo da izborimo Premijer ligu", dodao je Bajrić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nogometaši Travnika sada odlaze na pauzu, a u prvom kolu drugog dijela sezone u goste će mostarskom Veležu. Veziri su također izborili i plasman u četvrtfinale Kupa naše zemlje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi