Vezista Milana porukom na Instagramu saopštio da napušta San Siro

Nakon Gattusa još jedan odlazak u Milanu

Vezista Milana porukom na Instagramu saopštio da napušta San Siro

S. Grebović

S obzirom na neke stvari koje nisu imale pretjerane veze sa fudbalom, Timothy Bakayoko se našao na udaru navijača Milana, pa je ovaj njegov potez donekle i očekivan.

Milan sasvim sigurno nije ispunio cilj ove sezone, odnosno nije se plasirao u Ligu prvaka.

Od plasmana u najjače fudbalsko takmičenje na Starom kontinetu dijelio ga je svega jedan bod završivši na petoj poziciji sa 68, što je bod manje od njihovog gradskog rivala Intera.

Timothy Bakayoko je na San Siro ljetos došao sa prefiksom velikog pojačanja, ali daleko od toga da je oduševio. Francuski fudbaler je, ruku na srce, imao par kvalitetnih partija, ali je nedavno zbog prepirke sa Gattusom sve ono dobro što je uradio obrisao.

On je iz redova Chelseja stigao na jednogodišnju pozajmicu, koja ovog ljeta ističe, a sudeći prema njegovoj najnovijoj obavi na Instagramo do produžetka ugovora sa Rossonerima neće doći.

"Razočaranje neće obrisati sve i želim svima da vam se zahvalim. Hvala za podršku koja je bila iskrena i lijepa nakon komplikovanog starta. Hvala za ljubav koju ste mi pokazali u teškim momentima. Hvala i za pjesmu koja odzvanja u mojoj glavi. Hvala za to što ste me hrabrili na ulici i društvenim mrežama. Hvala što ste učinili San Siro unikatnim stadionom. Hvala za lijepe uspomene koje će me pratiti zauvijek. Vidimo se uskoro, naprijed Milan!", stoji u oproštajnoj poruci Bakayoka na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Caro Tifosi, Nonostante la vittoria di ieri non abbiamo riuscito a raggiungere il nostro obiettivo e finire la top 4 per offrirti la Champions la prossima stagione. Questa delusione non cancella tutto e desidero ringraziare lei. Grazie per il vostro sostegno, che è tanto più bello e sincero che l'inizio della nostra relazione è stato complicato. Grazie per il vostro amore quando ho vissuto momenti più difficili. Grazie per la vostra canzone che spesso risuona nella mia testa. Grazie a tutti per gli incoraggiamenti in strada o sui social. Grazie per fare di San Siro uno stadio unico. Grazie per questi belli ricordi che mi accompagneranno ovunque e per sempre. A presto. 🔴⚫️ 🇮🇹 #ForzaMilan

A post shared by Tiemoué Bakayoko 14 (@bakayoko_official14) on

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senad1222
volio bi da je otislo pola tima samo da Bakayoko ostane
1 0
Miirzao24
Timothy?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi