Veznjak Almerije ne zaboravlja Messijev dolazak u svlačionicu nakon što ih je Barca razbila s 8:0

Anegdota iz 2010. godine

Veznjak Almerije ne zaboravlja Messijev dolazak u svlačionicu nakon što ih je Barca razbila s 8:0

Edmir Škorić

Bivši kolumbijski reprezentativac Fabian Vargas ispričao je anegdotu iz 2010. godine s Lionelom Messijem.

Messijeva Barcelona gostovala je Almeriji, a Vargas je tada, kao bivši igrač domaće momčadi, prije utakmice pitao Messija da li bi mogao dobiti njegov dres. Argentinski reprezentativac mu je obećao dati dres, budući da je ionako bio cilj da se od istog steknu određena financijska sredstva za pomoć žrtvama požara u Južnoj Ameriic.

Međutim, kako je Almeria izgubila s 8:0, Kolumbijac je bio toliko očajan da je i zaboravio na dres.

Messi je, međutim, bio svjestan cijele situacije, pa se pojavio u svlačionici Almerije s nekoliko dresova koje je poklonio Vargasu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Obećao mi je dati dres prije utakmice, no ja sa jednostavno zaboravio za to. Bio sam utučen zbog teškog poraza, a on mi je došao u svlačionicu sa svojim dresom, ali i dresovima Piquea, Puyola, Xavija, Alvesa i Inieste. Nisam mogao da vjerujem", ispričao je Vargas.

Messi je u spomenutom susretu postigao hat-trick, ali se Vargasu na neki način izvinio tako što mu je dodijelio dresove.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Messi cifut ne valja nije piso ovo u novinama i televiziji. Kristijano prodo mater dao Palestini mali hobit CR visok bismilu uci mrtvim
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi