Vfl Wolfsburg: Uvijek te je lijepo vidjeti ovdje, Džeko!

Bh. napadač posjetio bivši klub

Vfl Wolfsburg: Uvijek te je lijepo vidjeti ovdje, Džeko!

Kao što smo već pisali, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko iskoristio je slobodne dane kako bi posjetio bivši klub, Wolfsburg.

Džeko je na 10. godišnjicu od osvajanja titule prvaka Njemačke stigao na Volkswagen Arenu kako bi se prisjetio starih dana, a njemački klub mu je naravno poželio toplu dobrodošlicu.

Povodom ove posjete Wolfsburg se oglasio i preko Twittera:

"Uvijek te je lijepo vidjeti ovdje. Edin Džeko se nenajavljen pojavio kako bi vidio šta se dešava u Wolfsburgu, a posebna izložba povodom 10. godišnjice od osvajanja Bundeslige zapala mu je za oko", navodi se na stranici Wolfsburga.

Podsjetimo, Džeko je Vukove napustio u januaru 2011. godine kada je prešao u Manchester City, da bi na ljeto 2015. godine završio u Romi.

On je s Wolfsburgom osvojio Bundesligu 2009. godine kada je bio drugi strijelac u prvenstvu, da bi godinu dana kasnije osvojio i prizanje za prvog strijelca ovog takmičenja.

Džeko: Nismo smjeli izgubiti, ali puno je bodova u igri i nema predaje

Podsjetimo, Džeko je posljednju utakmicu u ovoj sezoni odigrao u dresu reprezentacije na gostovanju kod Italije.

Naš tim je izgubio 2:1, a Džeko je nakon meča bio naravno razočaran zbog rezultata koji je, kako kaže, trebao biti bolji po nas.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Gore nije mogla biti, ali mislim da smo odigrali veliku utakmicu, no isto tako mislim da nismo smjeli izgubiti. Računali smo da ćemo imati više bodova, ali danas svi igraju lopte. Puno je utakmica do kraja, puno bodova u igri, sigurno da će nam faliti i ti bodovi protiv Finske. Moramo je dobiti kući, dobiti u Grčkoj...", izjavio je Džeko, pa je dodao:

"Neriješen rezultat bi bio najrealniji. Taj jedan bod bi nam puno značio, ali nema predaje. Vjerujem da će naredne utakmice biti bolje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi