11

Komentari (11)

2323
Samo 5 lopti u 3-4 BL kluba a uzeo samo u ovoj pandemiji milione km na maskama ...to je predsednik...gen.sekretar FSRS zaposlio i zenu i punca u Savezu a onda kao Savez donira 5 lopti.....jadni ste vi sto vodite Savez a i fudbal sa vama.Klubovi na istoku se gase a vi poklanjate 5 lopti..To prst u oko gurate Stanivukovicu..
Joco89
POŠTOVANI DRUŽE TITO! Da samo znaš kako smo ti nesrećni i tužni - ništa nije isto! -Sve je uništeno, rasprodato, zapustilo a mi ubijeni psihički. I dalje ćutimo a šaka jada nam kroji život a mi ćutimo. -Niko da nas uzme za ruku i povede u bolje sutra ali se nadam da će se neko pojaviti, ko je ČOVJEK, ko voli LJUDE i svoju ZEMLJU, ŠUME, RIJEKE. Nadam se i ja i milioni slični meni!!! Vico Zeljković, narkodiler i kriminalac svetskih razmera na 2 funkcije u fudbalu. Gdje je igrao ovaj monstrum ?
pjanke.sa
Hahaahah katastrofalna komunikacija sa gradom. Dobio direktivu od ujke DoDicka da malo pritisne Stanivukovica. Cirkus se nastavlja.
Baboisback
Haha Mogao im je dati i po jednu korner zastavicu
Petraaa
Bolje i 5 nego ništa.. Znak pažnje. Svaka čast presjedniče
semirM
Ja ću im donirati po deset lopti hahahahaha
vedin
Ovako je obećao da će do kraja ove godine tri kluba iz premijer lige dobiti nove terene. Koliko je novih terena napravio?
Klackalica
Sad ce navijaci veleza bit ljuti sto njima nije poklonio 5 lopti
Malmi_Suomi
@Klackalica yebo te Velež.
Kakve veze ima Velež sa ovim?
Samo se ti Klackaj
Malmi_Suomi
Predsjednik NFSBiH i predsjednik FSrs-a. Svaka čast predsjedniče, samo se pitam kako stižeš da obavljaš dvije funkcije u isto vrijeme???? I to je što znamo ( a možda još jedan ili dva upravna odbora ). BRAVO PREDSJEDNIČE !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti