27

Komentari (27)

Mele
Samo 2 saveza, entitetska, jedan drzavni, delegati i clanovi skoro sve isti, plate padaju sa svih strana, m aajku vam ****m sve ista ****a, svako udruzenje, parlament, do vrha vlade, Pokradoste sve i mrvu zadnju od jadnog naroda.
user1606623352
Vinko Najavio Velike Lazi !
2323
Isti ujko...juce u Turskoj se zahvaljuje do neba Erdoganu na pomoci a ovde samo pljuje po drzavi...
Adohordas
rabodimis
Djeluje moderno i odlucno.. Borcu je fino pomogao. Bilo bi lijepo da dozivimo i neko pozitivno iznenadjenje, nek napravi dva terena prestigao je laznog pocasnog.. Ali colpa ispred SK-a XD jel moguce.. place mi se..
Beclija90
Zato voli BL i borac. A sta o BiH misli, to cemo svi tek vidjet. Ne pise nam se dobro...
rabodimis
Ne znam sta se pise al znam da ce bit jako tesko bit gori od begica..
rabodimis
Volim i ja BL.. Mescini da su bili "najzeleniji" grad u Jugi, zene poznate po ljepoti, gradjani kulturni i susretljivi, tesko je ne volit BL.. U potpunosti ga razumijem sto se BL tice.. :)
user1606623352
Pomogao Borcu jel je Papa Dodik odvojio 3 miliona km iz Budgeta Banjaluke za proslu sezonu da se docepaju Evrope. I sad ce to sve da propadne polako.
user1606623352
Sta imas protiv Begica? Jesi piso ovako kad smo otisli na Svjetsko Prvenstvo...? Sad padas na mutne price da Begica isplulju na izlaznim vratima, zato im covjek nece na sastanke, pametan je on za njih, pa im krivo.
rabodimis
@user1606623352 Nisam Nostradamus da pisem unaprijed sta ce neko uradit.. Njemu trebam bit zahvalan za Svjetsko prvenstvo ??? hahahahahaha Jesil normalan ti uopste ? Da mu je iko na svijetu ponudio da nas proda za to SP on bi to bez razmisljanja prihvatio.. Znamo sad dobro, veliko je go*no.. Jel ti otac ? Neki rod ? Molim te prenesi mu da mu je*em kompletnu familiju, klasicni lopov, izdajnik, go*no.. On misli da je pametan al nek se ne zavarava, mi svi znamo da mora u zatvoru zavrsit, mnogo je muckao Djole.. Pljuni ga od mene ako ga sretnes.. bicu ti zahvalan..
_Delic_22
Ma fina je to prica al na kraju dabogda da mi i lopte dobijemo
DamirT
Kakav god da je,bolji je od krimosa Begica..
user1606623352
Onaj s Kojim smo na Svjetsko Otisli? Evo Zivi Bili pa vidili, a ja se vratim na ovaj komentar ako usere, da se po tebi opet po-kakim.
DamirT
Ima ulogu u odlasku na SP kao i mi.Jedino je jedva docekao da uzme pare od SP i da preuzme najvece zasluge
PeppermintSA
Dati čovjeku šansu. Iz prve ruke sam čuo da je vrlo ozbiljan. Ako i polovinu obećanog ispuni, biće pun pogodak. Predsjednik saveza je obični operativac.
rodjak
ovo sto govori bi bilo perfektno i kad bi se ovo sve ostvarilo u bliskoj buducnosti ja bi im prvi dao podrsku.Znajuci kako se kod nas daju velika i lahka obecanja i kako se to sve fino zavije u celofan(a u celofanu nista) ja im i dalje ne daje podrsku sve dok ne vidim rezultate.Dosta mi je spinova i laznih obecanja.Ono sto imamo trenutno je to jedan ublehas i kriminalac otiso a drugi dosao,ljudi koji misle samo na svoje dzepove.Kad mi dokazu suprotno pocecu i vjerovati u nih.Dosta mi vas je, jos mi samo fali da i onaj ublehas Djemidjic kaze da je sve bilo po zakonu a zakon ste pravili vi kriminalci po kojem se vladate. Sto taj zakon(statut) prije promjenbimo to ce nam biti bolje.Nista vam ne vjerujem, usha
Brcak
Politicka Banja luka!Tipicno laganje i rusenja svega sa predznakom BiH.
Rivaldo
A politicko Sarajevo je bolje?
glupko
manje price vise rada, vidjeti cemo
ako1986
Samo me interesuje sta ce prvo slagati...
Brazuka
Kriminal se nastavlja
Mowzilla
Ne ocekujem nista, ne nadam se nicemu, SAVEZ NAPOLjE !!!
felee
Keno
Ne zasluzujemo bolje kad dopustamo ovo da nam rade
Tarik_Hakalo
VRACAMO SE NAZAD U 2003
malatocena
Lijepo zvuci..nadam se nekom pomaku u BH nogometu ali.. cisto sumnjam...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.